Proslava desetogodišnjice osnivanja Aikido Samoodbrana „Brod“

Proslava desetogodišnjice osnivanja Aikido Samoodbrana „Brod“

BROD, 15. MARTA – Aikido Samoodbrana „Brod“ danas je u amfiteatru SŠC „Nikola Tesla“ dinamičnim i atraktivnim nastupom obilježio desetogodišnjicu svog postojanja.

Glavni trener Aikido kluba u Brodu, Nebojša Ćerić rekao je da su ovom kulturno-sportskom manifestacijom „Pokaži šta znaš u pozorištu, a ne na ulici“ proslavili desetogodišnjicu postojanja i ujedno pokazali građanima  šta su uradili za 10 godina rada.

„Željeli smo prikazati kroz svoj večerašnji nastup  šta mi zapravo radimo, želimo biti pozitivan primjer ovoj djeci“, rekao je Ćerić, dodavši da je upravo zbog toga ova manifestacija i dobila ime „Pokaži šta znaš u pozorištu, a ne na ulici“.

Zahvalivši se načelniku Jovičiću na podršci u organizaciji, Ćerić je istakao da Aikido  Samoodbrana „Brod“ danas broji oko 80 aktivnih članova, te dodao da je  školu Aikidoa pohađalo preko 100 djece od kojih je 80 i dalje aktivno.

Nakon što su predstavili drevnu vještinu samoodbrane, Aikido Klub Samoodbrane dodijelio  je priznanja svima koji su nesebično podržali rad ovog uspješnog Kluba.

Za nesebičnu podršku Opštine Brod, priznanje je dobio i načelnik opštine Brod, Ilija Jovičić.

Podsjetimo se, na otvorenom Prvenstvu Republike Srpske  2016. godine za djecu uzrasta do 16 godina, Brođani Aikido Kluba osvojili su 22 medalje i pehar.

Izvor Opština Brod

novaera

Related Posts
Comment ( 1 )
  1. Student
    Maj 20, 2017 at 11:26 am
    Reply

    Cestitam, jako lijepa vijest. neka se i druge stvari desavaju u ovom brodu a da nisu 100% vezane za politiku. Zelim vam svu srecu i puno pehara u daljem postojanju.

Leave a reply