Izvještaj sa skupštine inicijativnog odbora MRK Brod

Kao što je ranije najavljeno u prostorijama Sportskog centra Brod je 12.09.2018. godine održana vanredna – inicijativna Skupština Muškog rukometnog kluba Brod. Skupština je održana na zahtjev članova Skupštine i ostalih ljubitelja rukometa. Od 20 članova sastanku je prisustvovalo 16:

 1. Plavšić Goran
 2. Pećanac Milan
 3. Sedlo Tomo
 4. Pejčić Drago
 5. Ždrnja Milenko
 6. Mišan Tomo
 7. Sedlić Stribor
 8. Žunić Zdravko
 9. Vuković Miroslav
 10. Đurđević Boban
 11. Kokić Radoslav
 12. Gojković Brano
 13. Kojić Mara
 14. Maksimović Đorđe
 15. Vinčić Velibor
 16. Đukić Nenad

Prema Zapisniku naglašava se da je do inicijativne skupštine došlo na zahtjev roditelja i nekih članova ranijeg saziva. Uz potrebu pokretanja ovog kluba, članovi inicijativnog odbora će tražiti i smjenu starog rukovodstva s obzirom da se u protekle četiri godine nije ništa radilo tako da je interes mladih za ovim sportom u Brodu spao na nulu. Trenutni “predstavnici” muškog rukometnog kluba se ne odazivaju na inicijativu, niti sazivaju sastanke kluba.

Na prijedlog dugogodišnjeg sportskog radnika naše opštine g-dina Brane Gojkovića formiran je Inicijativni odbor za pokretanje rada MRK Brod koga čine ranije nabrojani članovi, a u cilju efikasnosti je formirana radna grupa Inicijativnog odbora koju čine:

 1. Velibor Vinčić
 2. Mara Kojić
 3. Stribor Sedlić

Određeno je da 18.10 ove godine, bude krajnji rok za održavanje skupštine i izbor organa kluba. Obaveze radne grupe su da obavi razgovor sa bivšim igračima, bivšom upravom, zainteresovanim roditeljima itd., te da preduzmu sve aktivnosti za održavanje navedene skupštine MRK-a.

Đoka Maksimović je predložio da sledeću skupštinu obavezno upute poziv Načelniku opštine Brod.

Sastanak se završio u 19:30.

0 0 glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Slični postovi