Nezvanično: O izborima!

Ovih dana opozicija u BiH se žali na krađu izbora i ne želi priznati njihove rezultate. Nešto slično se dešavalo i tokom prošlih, i predprošlih, i predpredpprošlih i predpred…  izbora.

Uvjeren sam da su u pravu i da je tokom izbora bilo krađe glasova. U kojoj mjeri, to nisam siguran! Da li je ta krađa mogla dovesti do promjene volje naroda i to nisam siguran!

Međutim, zar se za krađu nije znalo i prije izbora?

Podsjetiću vas na nekoliko činjenica: opstrukcija vladajućih donošenju novog izbornog zakona, prijetnje glasačima, javno predstavljanje kupovine glasova penzionera, prijetnje otkazima isl. Sve su to radili vladajući i to pred same izbore. Centralna izborna komisija u istom sastavu decenijama, a znate kako su radili…

Šta je u odnosu na to radila opozicija – ništa!

Opozicija je mirno izašla na izbore i čekala da se desi čudo. Ne znam tačno šta su mislili, ali šta god da su mislili – pogrešno su mislili. Narod kaže: Poslije je**vanja, nema kajanja! Opozicijo to što se sada osjećate sj**ano, posljedica je učestvovanja u orgijama. Organizator orgija je znao kako da se postavi, da vi budete donji. Sad malo boli, ali trpite i sledeći put pamet u glavu.

Atmosfera u BiH uoči izbora  jasno je pokazivala da se u takvom stanju ne mogu održati fer i pošteni izbori. Međutim vi ste ušli u njih i samim tim potvrdili njihov legimitet, prihvatili ste izbore, moraćete priznati i njihov rezultat.

Igrali ste – izgubili, žao mi je!

Ove na vlasti ne mogu smisliti, tako da ja odoh iz ove kvazi zemlje, a vi se ćerajte, meni se više ne da!

0 0 glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Slični postovi